Lördag den 21 april

Lunch hos Petra

Sandra och Theo kom och hämtade mig och Alwin, lyx! Sandra skulle ha Me & I visning hos Petra (Tobbe och Isak)och jag var mest med som sällskap. Theo tajmade in sin tupplur perfekt så Sandra kunde hålla visningen utan honom!

Tobbe, Isak, Alwin och jag satt i köket och åt lunch, god köttfärspaj som även Isak och Alwin tyckte om. Det var trevligt att träffas men jag hann knappt prata med någon, som vanligt när det är barn med!

Så imorgon när jag ska träffa mamma-gänget får Alwin vara hemma!


image160
En nyvaken Theo som höll sig lugn ett bra tag efter vilan

image161
Så söta, Theo och Isak

image162
Alwin härjar omkring på altanen och Theo tittar på. Filippa, 2 år som oxå var hos Petra vågade sig inte ut på altanen bland killarna bus.

Nyklippt!

....lockarna är borta :(

Jag har tänkt att klippa Alwin ett bra tag (6 mån) men jag har inte riktigt velat klippa bort bäbis-frisyren men nu är det gjort. De söta, underbara små lockarna är borta så nu väntar jag på att de nya ska växa ut! Alwin var hur duktig som helst hos frisören, han fick sitta i en av salongens bilar men efter halva klipptiden ville han inte sitta kvar men som tur är ville han bara provköra stolen brevid! Han blev inte ens arg när frisören tog fram trimmern.

Så här blev i alla fall resultatet

image159


Helgen

Perfekt båthelg

Det blev att fixa med båten hela helgen så vi har varit i Björlanda och haft det riktigt skönt. Staffan har börjat med lackningen. Alla trädetaljer ska lackas istället för målas, så han har att göra. (Allt är i trä inne i båten.) Det ser ut att bli riktigt fint trots att båten inte är direkt ny! Nytt kapell är även på gång så att vi slipper den hemska brandgula färgen.

Själv skötte jag markservicen (tog hand om Alwin i en solig trädgård, lagade lunch, korv med bröd, fixade kaffe och solade)! Ja, ja jag tvättade i alla fall båten på utsidan men jag undrar om Alwin blev renare än båten, blöt var han i alla fall!
image157
Åhh...vad jag längtar. Vi får väl se om det går lika bra med Alwin i år som förra sommaren!

image158
Alwin, knappt 1 är gammal


Lite nöje hann vi även med då vi var på 30-års kalas hos min kompis Sofia. Det vara så trevligt att få ses en stund och att träffa hennes familj. Eftersom Sofia bor i Oslo, så vi ses inte så ofta, och sen var det extra kul att få se magen. I slutet av augusti är det dax för bebisen att titta ut.

Igår fick vi också träffat Theo. Både Alwin och jag har längtat efter "Titti". Sandra hade Me and I visning så fick rå om Theo ordentligt. Vi hann med att leka i sandlådan, gunga, åka rutchkana, äta middag, leka inne, cykla, gå på promenad, titta på fotboll och så hem igen. Det gick hur bra som helst och Theo bara mös av att få umgås, han skrattade högt när han fick hålla både mig och Staffan i händerna när vi var ute och gcik. Alwin nöjde sig med att sitta i vagnen.

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0