Grattis Sofia!

Igår föddes det en liten flicka i Norge! Grattis Sofia och Edvind till er dotter!

Kramar Staffan, Cecilia & Alwin

Båtturen blev bad i Aspen

Detta väder....

Sol, vindstilla och 24 grader. Vädret såg perfekt ut för en båthelg men Staffan var klok nog och litade på sjörapporten som spådde vindar över 13 ms och mycket riktigt blåste det halv storm under natten till lördagen. Istället för grillning på klipporna blev det en tur till Aspen (tyvärr inte i USA). Alwin var i alla fall nöjd och badade för fullt. Vi fick muta upp honom med fika och så fort han var klar skulle han i och bada igen. Själv badade vi bara benen!

image277

image278

Café Utsikten

Favoritcafé

På väg hem ifrån Köpenhamn stannade vi till I Båstad på mitt och Staffans ställe. Utsikten är fantastisk och fikat får man i en korg. Dyrt som attan men hem-bakat! Sist vi var här var vi barnlösa så lite mera livat var det denna gång med Alwin, Oskar och Erik!

image275


image276
Snygg-minen, Smile!

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0