Nedräkning x 2

Om 24 timmar sitter vi på flygplatsen, har fortfarande inte lust att åka hem men vi har hunnit med mycket de sista dagarna. Utöver vår Bangkok-tur med shopping, god mat och drinkar i himmeln (Moon Bar, 61 våningar upp) har vi även varit ute på Koh Samet, ön utanför Ban Phe. Vi åkte igår mitt på dagen och kom hem i eftermiddags, en helt underbar ö med vackra stränder.

Imorgon skålar vi in det nya året på planet!

HA EN RIKTIGT TREVLIG NYÅRSAFTON OCH GOTT NYTT ÅR!

Annandag jul

Idag har vi bara slappat och inte ens orkat oss ner till stranden. Istället har vi stannat här vid poolen och sen på eftermiddagen blev det en tur in till Ban Phe för att köpa bussbiljett till Bangkok. Staffan och jag åker dit imorgon och lämnar Alwin och mamma här hemma. 4.30 går bussen, godmorgon:) (hoppas vi kan sova på bussen). Jag har precis bokat hotell och ser verkligen fram emot att få lite tid med Staffan.

Om några timmar lyfter planet med pappa, han har väl inte varit allt för munter de sista 2 dagarna och jag förstår honom. Vi kommer ju snart hem men mamma ska stanna till mitten på februari. Jag börjar redan tänka på hemresan och vill bara att tiden ska stanna. Har inte alls lust att åka hem, vill stanna ett par veckor till eller varför inte 1 år!

Julafton var speciell här och det är fösta året då jag inte fått någon julklapp men det överlevde jag. Dagen började med grötfrukost vid vår strand och sen på kvällen  var det stor fest på en strand 1 mil härifrån med en fantasktiskt buffe, lotterier, 100 svenskar, pilkastning, en rad Thailänska uppträdanden till för hög musik av blandad kvalitet, starka drinkar, tomte på elefant, fyrverkerier, rislampor, sand mellan tårna och songtaw hem.


Bilder ifrån Koh ChangSytf
Stranden nedanför vår bungalow på KB Resort

Fam
Hittade till slut detta avtryck ifrån fam Lidö

Stranden
Längst ner på Koh Chang, härifrån går båtarna till Koh Mak och Koh Kood

Sraff
Vår strand

SM
Spindelmannen klättrar

Oj
Alwin och jag tog en morgonpromenad och passade på att besöka ett tempel där vi träffade en munk och herr Nilsson. Alwin fick både mjölk och banan av munken

Munk

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0