Måndagen den 15 januari

Mamma-dag

Jag börjar inse att mammaledighet och jobb går att kombinera, det optimala hade nog varit att jobba 50% men det är klart, vad hade jag fått gjort på jobbet då? Jag hinner inte med allt som ska göras just nu när jag jobbar 80%!

Ja, ja....det var i alla fall skönt att få en dag med Alwin i måndags. Vi tog en promenad till kyrkan och klarade oss faktiskt ifrån regnet. På vägen mötte vi Maria och Melina som var på väg hemåt efter deras morgontur.

Alwin somnande strax innan vi var framme så jag fick chansen att fika och umgås med alla mammor och barn. Alwin vaknade lagom till lunch och han hann även med att leka en stund med Theo, Hampus och Isak innan det var dax att gå.

Jag hade igentligen tänkt att gå hem efter kyrkan men Sandra fick med oss ner till Allum. Theo sov gott i sin vagn men Alwin höll sig vaken. Vi gjorde nägra ärenden och sen var det dax att fika såklart! Vi hann inte mera än att stanna vagnarna för än Theo slog upp sina ögon! De som trodde att det skulle få en lugn fikastund på Mama Mia den eftermiddagen tog fel. Theo och Alwin var i full gång och fulla av bus. Sa man till den ena så började den andra med samma bus! De är så charmiga så jag kan bara inte hålla mig för skratt när de sätter igång. Vid 5-tiden kom papporna och hämtade oss!

Tack Sandra och Theo för en mysig dag!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack själva!

2007-01-18 @ 21:42:45
URL: http://theohenryhultberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!




RSS 2.0