Bullbak

Hjälpredan

Jag frågade Alwin om vi skulle baka efter att vi hade vilat. Han rusade ner ifrån sängen och sprang ut i köket och öppnade skåpet där bakmaskinen står och så sa han baka! Så det var bara att sätta fart. Kanelbullar blev det men tyvärr hade Alwin hunnit att somna innan de vara klara. Trots hög feber kämpade han på och var på gott humör!

image141

Visning

Kåhög igen...

Igår fick jag gå själv på visningen i Kåhög, Alwin är sjuk igen med hög feber och hosta. Det började redan i lördags kväll/natt då han hostade och hade lite problem med andningen. Så Staffan och jag sov inte mycket den natten men hostan är bättre nu. Feber har han fortfarande och näsan rinner. Undra om det inte är vattkopper på gång......

Huset i Kåhög var i alla fall intressant så vi ska gå på en andra visning imorgon men det är mycket att fixa så vi får se om vi lägger något bud.

image142

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0