Cornelia på besök

Nybakad äppelkaka med vanlijsås
image531
I måndags kväll kom Sandra, Martin och lilla Cornelia hem till oss när de var ute och gick. Kul med oväntat besök och äntligen fick jag se lilla Cornelia, 5 veckor gammal. Alwin var mysig mot lill-tjejen och kallade henne lilla gumman och ville klappa och krama sin kompis! Alwin och jag hade gjort äppelkaka under eftermiddagen som vi fick bjuda på!

Skogspromenadimage529
Alwin tyckte att han kunde ha mina stövlar när vi skulle gå till skogen i söndags men ganska snart insåg han att hans egna var bättre.

Middag på Gåvovägen

I lördags var vi hemma hos Sandra, Tobbe och Theo och åt middag, efter maten var det dax för utmaningen i Wii! Premiär för min del och dagen efter hade jag träningvärk i armarna efter några omgångar med boxning, golf, tennis och bowling!
Stackars Theo hade feber med kämpade på en stund och lekte med Alwin, i måndags visade det sig att Theo hade både öroninflamation och halsinfektion, stackarn!

image527
Kameran stannade hemma men här är en bild på grabbarna som leker i Alwins rum

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0