"En bära-amma skrikiga Moa dag"

Idag har varit en sådan dag så jag känner mig ganska slut men sova ska vi inte göra ännu om Moa får bestämma. Just nu ligger hon i alla fall tyst i våran säng men vill inte komma till ro.

Googlade på spädbarn och sömn och så här står det:
Spädbarn sover ofta 16 till 19 timmar per dygn.

Idag har Moa sovit max 2x20 minuter! Hoppas på en bättre dag imorgon!

Så länge varade tystnaden- ska försöka amma henne till sömns.

Godnatt

Stjärnor på is

Testade Hedens is, kan verkligen rekomendera www.ispaheden.se. Dock orkade Alwin åka i 10 minuter och vill inte lära sig att åka själv men av is blir det snö och denna snö var samlad i en stor hög där Theo och Alwin lekte istället.Efter skridskoåkningen bjöd vi in oss till Gåvovägen där Alwin och Theo lekte sig trötta. Mitt försök med att fånga alla 4 på kort gick väl sådär! Tack Tobbe och Sandra för den goda maten!


Lördag

Fullt hus i lördags, utöver att träffa familj och släkt över jul så vill jag även hinna med alla kompisar som kommer hem och hälsar på. Så i lördags var familjen Norge här på pannkakslunch. Vi fick en timmes paus innan nästa gäng ramlade innanför dörren familjen Trollhättan (Annika, Dan och Johan). Mamma och pappa kom även de förbi en stund när de ändå var i Partille. Så sällskap saknade vi inte denna dag!


Söta Selma skurar vårt handfat!

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0