Alwin & Theo was here

dörren
Vi vuxna satt i köket och åt våfflor efter lek ute i snön och killarna var inne i Alwins rum. Jag hörde Alwin säga måla, måla, måla......men inte trodde jag att han verkligen menade det! Han har låtsasmålat sin dörr flera gånger men denna gång hade han och Theo fått tag på mina tuschpennor! Utöver dörren hade de målat på golvet, sina händer, armar, under fötterna, tröjorna och i ansiktet. Så nu är dörren i regnbågens färger, Alwins händer gröna och hans ansikte är gult, suck!

Dörr

2,5 år

Vikt 13,8kg & Längd 94,5cm
Igår var det dax för 2,5-års kontroll på BVC. Alwin både vägde och mätte sig till skillnad mot sist då jag fick ställa mig på vågen med Alwin i knät och när han skulle mäta sig blev han till en hösäck. Men igår var han på gott humör och Kerstin kunde gör språktest och testa motoriken. Alwin kunde skilja på mjukt & hårt, stor & liten. Han har dock stannat av på vikten så vi får ge honom lite mera snör och grädde, för mera mat kan han inte äta!
När vi kom hem passade vi på att "fira" Alwin med bakelser och i Alwins satte vi 2,5 ljus! 

2,5 år

2,5 år

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0