Vattenkalas...

...som Staffan så gulligt döpte om det till istället för krig!

Vem tror ni blev blötast, Alwin, Staffan eller fotografen?

v1
Vem gömmer sig bakom parasollen?

125000-567
Pappa, vem annars!

v2

Akta kameran...men så fort jag lagt ifrån mig den så blev jag blötast av alla med hjälp av Staffan. Både Alwin och jag fick in och byta kläder men Staffan klarade sig!


Sommar?

Vilken dag!
Packade i ordning för en pick-nick vid Kåsjön. Tog på stackars Alwin långbyxor och skor istället för shorts och sandaler, tyckte det var lite kallt i vinden! Badkläder hade jag inte en tanke på att ta med. Vid Kåsjön träffade vi Catrin med Victor, Maja, Melia och Mollie, Sandra och Theo och sen kom även Sandra och Cornelia eller Cormelia som både Theo och Alwin uttalade hennes namn. 
Med tanke på valet av kläder fick Alwin springa runt i t-shirt och barfota istället och bada vill han självklart göra. Melia och Theo gjorde honom sällskap och Alwin badade hela sig och ville inte komma upp ur vattnet. Själv nöjde jag mig med att doppa tårna i det 17-gradiga vattnet (kändes som 12).

Skulle vara skönt att vara ledig imorgon oxå:)

654321

Lediga!

Mamma, ledig idag inte gå till dagis! Alwin älskar sina lediga dagar och denna veckan blir det både idag och på fredag eftersom dagis är stängt på fredag men då är det Staffan som får vara hemma. Igår frågade jag Alwin vad vi skulle göra, leka med lego! Så det är bara att ta fram klossarna när frukosten är avslutad och bygga. Min plan var att åka ner till Allum för att köpa skor till Alwin  men det får bli senare.

image559

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0