På lördag....

...åker vi hit:


Platanias på Kreta, bokade förra veckan

Så idag efter en lek/fika stund i kyrkan åkte Alwin, Moa och jag till Allum för att göra lite inköp till resan. Med oss hem hade jag sollotion, alvedon, nässpray och en bagagelapp med cars på. Detta tog "bara" 2 timmar att uträtta! Kvar att fixa sandaler till Alwin och kläder till mig.


Pirat & Prinsessa

Trots det fina vädret i lördags var det bara en sak att göra, städa, städa och städa....jag skurade hela köket och städade resten av huset. Jag passade på när jag var "barnfri", Moa var ju bara hemma! Staffan och Alwin var i Björlanda för att fixa med båten, så här håller vi på tradition vad det gäller fördelning av arbetsuppgifter!
Under eftermiddagen kom kusin Ebba med familj på en fika, trevligt. Så här såg det ut på lekplatsen:


Fredags

Det var nog sista gången Moa fick vara med på lång-möten på jobbet. Gjorde ett tappert försök med att hålla i mötet samtidigt som Moa var med. Efter 10 minuter hade hon tröttnat och vi fick gå ifrån mötet och jag lyckades somna henne, sen hade jag en lugn timme då jag kunde fokusera på det jag skulle men sen vaknade hon och var hungrig. Så imorgon åker jag utan Moa till jobbet eftersom jag har ett likadant möte igen!
Vi jobbade bara halvdag så vi fick en skön eftermiddag hemma innan det var dax att hämta Alwin ifrån förskolan. Sandra, Theo och Ella kom förbi för en lekstund och fika innan maten, så härligt att kunna fika och ute medan de stora grabbarna lekte ute.


Alltid lika go och glad!


Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0