Grattis älsklingen!

Vad är det för dag idag, vad är det för dag idag. Nej, det är ingen vanlig dag för det är våra lilla älsklings födelsedag. HURRA, HURRA, HURRA!
Grattis lilla goa Moa på din 1-års dag!
Vad gjorde vi för ett år sedan....Moa var 5 timmar gammal och vi var på BB. Staffan åkte hem för att sova och Moa och jag gjorde det samma. Innan 12 dagen efter vi på väg hem med lilla sötisen som kom med storken!
Idag har vi firat lilla gumman med glasstårta och kusinerna kom redan igår för att vara med Moa på hennes födelsedag. Eftemiddagen/kvällen har vi spenderat på Liseberg. Barnen var supernöjda men själv tycker jag att Liseberg har trollat bort julen ifrån parken. Nästa år får det bli någon mysig julmarknad istället!


Kalasbilder

Imorgon fyller lilla Moa 1 år men vi tjuvstartade med kalas i lördags. Man kan undra om det var några vuxna med på kalaset när kameran tömdes på bilder. Jag får skärpa mig!


Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0