Besiktning av Alwin

4-års kontroll
Vikt 17,5 kg
Längd 107 cm

Godkänd! Synen var oxå bra, vilket jag tvekade på med tanke på att Alwin är så klumpig men det är ju även hans far som är något äldre.
kontrollen klarade Alwin galant, knäppa knappar, trä på pärlor, svara på frågor, hoppa på ett ben och balansera.

Vid köksbordet

Mamma lyssna nu:
Det var Svensken, Torsken och Bellman som skulle tävla om vem som hade störst snopp. Då ska Torsken att jag har så liten som en köttbulle, sen sa Svensken att han har så stor så den får ligga på en släpkärra och sen sa Bellman att han hade så stor så att han petade Gud i rumpan.
//Alwin 4 år

Johanna & Arash

Vilket underbart bröllop, tack Johanna & Arash för en fantastisk helg!

Så skönt vi har haft det i helgen, vi lämnade Nyköping efter frukost för att åka mot Stockholm. Checkade in vid 1-tiden på vackra Högberga gård och fick ett fantastisk rum med etager, kakelugn och med utsikt över vattnet. Vi hann med att göra oss fina och skåla med kompisarna innan det var dax för vigseln som hölls utomhus. Så vackra de var och vilken fin cermoni.
Eftermiddagen fortsatte med mingel och senare en fantastisk middag med underbart god mat, trevliga bordsgrannar och vackra tal. Sen var det bara att tillbringa resten av kvällen/natten på dansgolvet i "Kinarummet"! På söndagen serverades det en god frukost i den vackra matsalen och så hann vi med lite häng vid vattnet med kompisarna.
Vackra Högberga gård


Spanar in utsikten innan hemfärden


Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0