Bra start!

Har testat på att åka buss-spårvagn-buss till jobbet både igår och idag. En riktigt skön start på dagen får jag säga istället för att brottas med alla Göteborgs bilar i rusningstrafiken. Istället kan jag bara luta mig tillbaka med morgontidningen. Passade även på att beställa en god nygjort kaffe latte ifrån Espresso House.
Pråmen

Intressant boende
Utöver detta häftiga besök på Pråmen fick vi träffat lille Rasmus (eller Nasnus som Selma säger) och hans familj! 

 


Eget rum med balkong...

....får Alwin i augusti!
Veckan innan Moa och jag åkte till Stockholm tittade vi på detta hus i Landvetter. Efter en svettig långdragen budgivning var huset vårt. Så sista veckorna har vi pysslat med kontraktsskrivning, låneansökningar, förhandlingar och besiktning men nu är allt klart! Ska bli så skönt att få lite större. 3 sovrum, tvättstuga, 2 toaletter, 3 klädkammare, stort förråd och rymligt kök (med blåa luckor:). Visst har vi en del pyssel för att få det som vi vill men just nu ser vi bara fram emot lite renovering.
Välkomna att bära kartonger sista helgen i juli!

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0