Tack för den!

Det var inte långa stunden jag fick med Alwin idag men läggningen hann jag i alla fall med. Moa sov redan när jag kom hem ifrån jobbet. Kvällens bok var idag Snövit och de sju dvärgarna. Jag frågade Alwin vilken av dvärgarna som jag var mest lik och fick till svar:
- Butter för du är så sur jämt! (något att fundera över!)
Lillbus & storbus

Här hemma kan man verkligen hitta prylar på helt fel ställen då Moa drar omkring på det mesta. Igår var det hinken som blev en leksak. Alwin var inte sen på att hänga på och istället för hatt blev hinken en trumma!
Bio-mys

Alwin och jag smet hemifrån i söndags för att se Alwin & gänget 2, en härlig film som uppskattades av både mig och Alwin. Vi passade även på att avnjuta en nyttig lunch på restaurangen som börjar på M innan bion. Vi lyckades ta oss både in till stan och hem i snön, dock lyckades jag ta ut svängen lite väl mycket i en av rondllerna men jag kom loss till slut! Så nu är de senaste två filmerna som jag har sett på bio Mamma Mu och Alwin & gänget! Nästa gång får det bli en film för Staffan & mig istället.
Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0