Inskolning

På måndag börjar vi att skola in Moa på förskolan. Hon ska börja på småbarnsavdelningen på Alwins förskola. Alwin ser verkligen fram emot att få ha sin lillasyster i närheten. Själv tycker jag att hon är för liten men både Staffan och jag vill jobba så våren får bli pusslande med tider då barnen bara ska vara 15 timmar i veckan på förskolan. Igår var det förskolestart för Alwin efter semestern och det var en förväntansfull och uppspelt kille som jag lämnade.

Liten är stor...

...tycker Moa själv i alla fall!
Sedan vi kom hem har hon upptäckt hemmet på nytt. Hon klättrar på alla stolar och drar med dom till olika mål. Favoritstolen är Alwins höga stol som hon bestiger på några sekunder. Toalettstolen är också intressant, därifrån når hon sedan handfatet med mumsiga tvålar och så kranen med spännande vatten såklart. När hon inte klättrar flyttar hon saker, strumpor i toastolen, leksaker överallt, tandborstar i tvättmaskinen, skor i sovrummet osv.....

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0