Helge

Idag har Alwin namnsdag, Helge var min underbara farfar och om omgivningen hade fått bestämma så hade jag fått namnet Helga. Farfar och jag var ett fint par, farfar hade alltid glimten i ögat och tid över för mig.


Helgens clown i Nyköping

Min åker

Nu har jag tröttnat på "åkern" på baksidan huset så idag ska vi hämta rullgräs så att det blir lite ordning. Jag har kämpat på med förberedelser så nu är det klart för utrullning av gräset. Igår fick jag hjälp av Alwin som tog hand om stenar och rötter ifrån äppleträdet. Själv har jag grävt, krattat, dragit bort och sågat rötter.Goa kusinerna

Hemma igen, igår fick vi Alwin levererad med mormor och morfar ifrån Nyköping. Nu var det hans tur att få umgås med kusinerna. Här är bildbevis ifrån helgen i Nyköping med Moa:


Chokladmoussedessert med digestivekex och vaniljvisp, mums!!!

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0