Tung dag

Så vackert avsked det var igår för min moster i Kvastekulla kapell men det var en jobbig dag för oss alla. 
För bara tre månader sedan var vi där för att säga hejdå till morfar.

Stunden var fin men sorglig med vacker musik, diktläsning, vackra ord ifrån officianten och alla vackra blommor. Efterår samlades släkt och vänner i Kåsjögården.

Lyckades även få med mig delar ev den norska släkten och min familj till Landvetter på fika. Trevligt att ses men nu får det vara nog med begravningar.


Piggelin!

Tänk vad det är enkelt att ta sig upp ur sängen när solen tittar in i sovrummet! Av bara farten plockades diskmaskin ut, lunchen förbereddes, sängar bäddades och alla fick på sig kläderna. Utan gnäll.

Härlig morgon helt enkelt! Ytterligare energi fick jag när jag på uteplatsen möttes av den vackra solrosen som jag fick av Sandra & c:o.
1-åringen

Ídag är denna lilla söta kille 1 år och i söndags firade vi med honom. God mat och de godaste kanelbullar jag smakat! Duktiga kusin Karin inspirerad av vår mormor (överdos av smör).

En egen tårta till lille Pisse-Nisse, spana in texten på tårtan!
Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0