Sofia & Rasmus

Så nöjd med att kunna träffa Sofia och lilla Rasmus som var i Göteborg över helgen. Utöver att få pratat, fikat och lekt med barnen planerade vi även in ett besök i Oslo till våren-längtar!


Hard Rock

I helgen blev det ett besök på Hard Rock som slutade sådär.

Alwin hade sett fram emot detta besök hela veckan och var så besviken efteråt när vi plötsligt fick lämna restaurangen efter att Moas mage vänt sig ut och in över Moa, mig och hela golvet i den fullsatta restaurangen.

Bilresan hem var inte allt för spännande men hem kom vi och bilen klarade sig. Jag började genast planera att ställa in söndagens planer och måndagens möten men det verkade som lill-tjejen fått i sig något som magen inte ville ha. Redan under kvällen var hon mera än bra och myste med oss i soffan till Melodifestivalen.


LöRdAg

Lördag
09.30 På spinningcykeln
11:00 I bilen på väg mot Torslanda
12:00 Disco!
14:20 I bilen på väg mot stan
15:00 Hard Rock
18:00 Hemma i soffan


Roligt discokalas hos Isak. Dansstopp, pinjata, fiskedamm och självklart korv och glass.
Spana in glassborgen nedan, ska försöka på mig en likadan när det är dax för barnen att fylla år.
Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0