Dagens Moa

Liten blir större och större, mera självständig och bättre på att uttrycka sig dag för dag. När inte frukost serveras i tid enligt Moa så förser hon sig själv.
Så dagen började med en banan som hon duktigt skalar, äter upp och sen slänger skalet.
Nästa fråga till Moa:
-Vill du ha gröt
-Gäna, jättegott!

I badrummet efter gemensam sminkning borstar Moa tänderna och tar fram två tuber tandkräm och säger: Många, som hon sedan räknar en, tå, yra, fem, sex, åtta, nio, elva, fjoton

 Hemma igen ifrån jobbet möts jag av en glad tjej som berättar:
-Awin åkt Mommo & Moffa, äta mat.

När Alwin ringer ifrån hotellet i Halmstad och berättar om dagen säger Moa:
-Moa me pata Awin
Alwin:
-Hej Moa
Moa:
-Awin, komma hem? Puss och kam

Efter samtalet berättar jag att jag ska iväg och träna och då gapar Moa till svar:
-NEEEJ, mamma täna
Det var nästan så att jag övervägde och ställa in spinningpasset men jag kom iväg trots 2-åringens protester!


Minibyrå

Dessa små söta byråer har jag spanat in ett tag men nu var det dax att slå till. Det blev två till Moa och en till mig och mina smycken.

Inköpta på exklusiva Rusta och dessutom på rea. 29:- för den med 2 lådor och 99:- för den med 7 lådor. Kan inte sluta imponeras av denna butik!


Skön helg!

Trots denna söta hejarklack nådde inte Sverige ända fram, trist!
Fredagskvällen för min del slutade sovande i soffan innan 9, faktiskt skönt och jag vaknade pigg och utvilad innan 8 idag.

Så nu är träningen avklarad och gröten uppäten. Moa sover gott i vagnen medan Staffan och Alwin är ute och Geocatchar. I eftermiddag blir det disco hemma hos Maija som fyller 7 år!

Trevlig lördag önskar jag er alla!


Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0