Bästa VästkustenFrån vårt hus i skogens slut…..är det en 20 minuters bilfärd till vackra Västkusten så efter fikat, (nyplockade stekta kantareller ifrån skogens skaferi) stugan med stora familjen gav vi oss hela gänget in till Grebbestad.

Sol, promenad och bad och senare på kvällen åt vi mat på Grebys uteserveringen, självklart med havsutsikt och sol!


Stövlar

Finns inget dåligt väder...bara rätt kläder! Håller inte riktigt med men vi har haft en bra regnig dag med svamptur, loppisbesök och bärplockning.

Premiärtur med Moas nya stövlar inhandlade på Öland, trist bara att de inte fanns i min storlek!


Fiskelycka


Så lugnt, så lugnt....men än så länge inte för lugnt! Kommande vecka ska vi tillbringa vid sjön Bullaren i en söt liten stuga.

Egen brygga där vi idag har fiskat och badat eller nja...barnen badat. Jag hann inte mera än släppa ner kroken i vattnet för än jag fick upp en fin aborre så till kvällens grillmiddag blev det nygrillad superfärsk fisk.


Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0