Mina bästisar!

Försöker att inte se denna vecka som en uppförsbacke med 90 gr lutning men det är svårt. Tusen saker att avsluta på jobbet och en lång lista på saker att fixa hemma innan fredag. Känner mig lite lugnare efter et jobbmaraton igår när jag var sist att lämna Ascom. Fick röjt undan massor!

Längtar tills vi sitter på planet och kan andas ut! Funderar även på hur jag ska klara mig utan Moccamaster och Nespresso-maskinen men ska nog även överleva detta och ersätta med sol, god mat, värme och ledigt!


 


Tandtroll!

Tandläkaren hittade inga tandtroll varken i Moa eller Alwin s mun. Jag blev lättad över att Moas "nappbett" såg bra ut. Också stolt över att Moa öppnade munnen och gjorde som tandläkaren sa.
Tack Ester för boken om "Prick och fläck tandtrollar" som kom så lägligt och inspirerade Moa.


Groda, glass-strut, pinne!

Redo för Thailand!
Igår på Moas dag var vi och övade vattenvanan i Borås badhus. Alwin som vanligt totalt orädd och mera under vatten än över.

Moa något pipigare och rädd för att få vatten i ögonen. Detta kommer säkerligen gå över i Thailand. För Alwins del blir det simträning med mig. Körde några vändor igår och han fixat några meter men saknar helt teknik.
Groda, glass-strut, pinne får vi öva på för att få in bentagen!


Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0