Paus

Snart blir det en kväll på stan med kompisar, skönt med en vardagspaus då det mesta just nu är jobb och renovering och en liten dos träning. Försöker så sakta komma igång med träningen och har rivstartat denna vecka med en springtur och så blev det några vändor i Lundbybadet i morse.  


Cyklar!

En övningstur med morfar som vågar släppa taget och muta med tv på rummet fick Alwin att cykla. Vingligt är det och fort går det men nu klarar han att öva vidare själv.


Premiär

Härligt vårtecken att fotbollen är igång för Alwins del men det var allt annat än vår i lördags och huttrande stod Moa och jag vid sidan av planen och längtade efter att träningen skulle ta slut. Alwin spelar fortfarande i Öjersjö men till helgen ska vi provspela i Landvetter där många av hans klasskompisar spelar.
Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0