Pasta basta

Godaste maten har vi hittat i matbutikerna. Parmaskinka, lokala korvar, fantastiska ostar, trevliga viner, pasta och smårätter. Restaurangerna har serverat för turistanpassad mat men pizza har varit ett säkert kort. Tunna sprödbakade bottnar fyllda med smakrik tomat, smält mozarella och toppad med prosciutto. Moa är toppen-nöjd med maten på restaurangerna och har ätit sig igenom Italien med pasta. Innan hemresan ska vi fylla bilen med olivolja, balsamvinäger, vin och en och annan ost.
 

1-0 till mig

Besegrade latmasken i morse och smög mig upp när alla sov för att ta en löptur längs stranden. Redan varmt så det blev i lugnt tempo längst strandpromenaden. Mötte ”sandplogen” som röjde upp efter stormen och bitvis fick jag träna benen ordentligt då gångbanan var täckt av sand.

Idag blir ytterligare en dag på stranden men först en god kopp kaffe!

Flätad

- Mamma, jag vill ha flätor. När vår lilla dam vill något ser hon till att få det. Hela dagen igår höll hon utkik på stranden efter den afrikanska tjejen som flätar hår. Till slut kom hon förbi och nu har Moa fått sina flätor.

Vi spenderade hela dagen igår på stranden, även här är det enorma stränder både på längden och bredden fyllda med parasoller, solstolar och turister.Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0