Hösten kom av sig

Jag har verkligen njutit av den färgsprakande hösten, kameran har fått jobba hårt men just när löven började falla hände något oväntat och sorgligt, Staffans pappa har lämnat oss och nu står jag brevid och försöker trösta och stötta.
Jobbigt för hela familjen men det är självklart tuffast för Staffan. Jag vill inte gå på mera begravningar, nu får det vara nog. Ska en 7-åring behöva leva med döden så nära om och om igen.
 

Magisk morgon

Termometern visade 6 minusgrader så det var bara att klä sig rätt för ett par timmar ute på rullskidor.

Fantastisk luft, krispigt och frostigt. Vägen till lärjedalen var så vacker förbi Landvetter och en otroligt vacker vy över Partille täckt av frost.


Today

Lite tokig start på dagen med en ofrivillig sovmorgon och med det följde stress, havregryn över köksgolvet, kaffe på halva diskbänken och huset lämnat i kaos men vi kom iväg mot förskola, skola och jobb med. Motiverade barn då det vet att det blir en kort dag, morfar hämtar för att sen ta med dom till Svanesund.

Själv ska jag utföra alla "to-dos" innan jag kan checka ut för dagen, ikväll blir det fest på Trädgård tillsammans med kollegor och imorgon ska mamma firas tillsammans med syster.
 
En bra helg helt enkelt.
 

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0