Julpudding

Min tolkning av snabbmat för att rädda hungriga barn en vanlig vardag efter förskola/skolan. Det blev slagsmål om sista granen och Moa som knappt smakat på blodpudding innan åt med god aptit. Efter maten återberättade hon vad middagen bestod av och då berättades att Julpudding serverades.

Iform

Firar, klarade milen på under timmen som var målet för dagens Iform lopp i slottskogen. Tillsammans med ett gäng kollegor och kompisar kämpade vi alla på bra.

Barndomskompisen Tobias kom i mål på 42 minuter, galet snabbt men redan som 15-åring sprang han snabbt i Hisingens skogar under gympa- lektionerna.

Jag är supernöjd med mina 57:24, fick ta i ordentligt och nu ska jag inta en välförtjänt middag, oxfilé och gott rödvin till det.


Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!




RSS 2.0