Lördagen den 20 januari

Jag ser det snöar.....

Det var härligt att vakna till ett vinterland. Alwin var lite förvånad när han tittade ut, och var imponerad av snön som föll ifrån himlen. Efter frukost var vi redo att gå ut. Alwin kämpade sig fram i snön. Det är inte lätt att ta sig fram på dom små benen! Vi åkte lite pulka och Alwin tjöt av skratt i backen men tröttnade fort och vägrade sitta i pulkan, så jag fick bära honom hem igen!

Snö
Snö!

Snö

Staffans kompisar Ola och Nina kom på fika och hade med sig semlor men innan fikat skulle min bil fixas. De lyckades byta några delar en upptäcker hela tiden nya fel så det får bli verkstaden för Forden! Sen ska den säljas!

Nina

När Nina och Ola gick var det Sandra och Theos tur att komma att hälsa på. Grabbarna blir alltid lika glada över att ses! De busade för fullt och brottades i sängen!

Theo


Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0