Hemtrevligaste köket

Tassa upp en tidig morgon i detta härliga kök med fina längsta trasmattan, kökssoffa, långbord för 20 personer, klassiska pinnstolar, vardagsporslinet Gröna Anna, till detta fina farmor-koppar och alla detaljer därtill. Då gör det ingenting att klockan är strax efter 6 en lördag morgon. Kaffet smakar extra gott liksom filmjölken.

Detta underbara kök ligger i Skåne, Brinken där vi var förra helgen med kräftfiske, bus med Ola, fiskedamm fast i en brunn, bad i vedeldad pool, skogstur, springtur längst grusvägar, kosafari allt detta tillsammans med 8 vuxna och lika många barn.

Fångsten av kräftor var klen i år men nu har vi provat på kräftfiske i ån sent på kvällen i en bäckmörk skog där vi till slut hittade fem kräftor. Bildregn kommer här:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0