Flätad

- Mamma, jag vill ha flätor. När vår lilla dam vill något ser hon till att få det. Hela dagen igår höll hon utkik på stranden efter den afrikanska tjejen som flätar hår. Till slut kom hon förbi och nu har Moa fått sina flätor.

Vi spenderade hela dagen igår på stranden, även här är det enorma stränder både på längden och bredden fyllda med parasoller, solstolar och turister.
Kommentarer
Postat av: Mormor

Helt fantastiskt, vanligtvis går det inte att komma när den här tjejens hår.........vad har hänt! Är det bara jag får som jag vill som gäller! Massor av kramar till er alla. När kommer ni hem?

Svar: Det går bra om det är en thakvinna eller en afrikansk kvinna men jag fortsätter att borsta unga fröken när hon sover! Vi startar hemresan imorgon efter frukost, blev inte idag.Kram så länge
Cecilia

2012-07-26 @ 23:22:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0