Gardasjön

Sällan har en säng varit så skön som i natten efter bilresan, frisk alpluft och en trött familj sov ifrån åtta på kvällen och 12 timmar framåt. Resan ner gick bra och vi körde under natten i lugn och ro när barnen sov.

Efter frukostpausen var det många vägarbeten och en lastbil som vält med ett lass ölflaskor på Autobahn så det tog lång tid så vi var inte framme för än under eftermiddagen i Österrike, strax utanför Innsbruck.
Utvilade och efter en stadig frukost åkte vi mot Gardasjön över bergspassen, fantastiska vyer men väl svängiga vägar tyckt Moa som var åksjuk. Efter sanering av bil och Moa kunde vi åka vidare.

Härligt lunchstopp i en Italiens bergsby och så vidare mot otroligt vackra Gardasjön där vi är kvar. Strandhäng, uppfriskandes bad, god cappuccino, gott vin och pizza.
 


Kommentarer
Postat av: mormor

Hej, ni ser ut att ha det toppen, hälsa till barnen och kram dom från oss, Vi är nu ute på Lindesnes och har haft en fin MC-tur idag. Vädret ser lite sämre ut imorgon men i så fall tar vi en slappardag här imorgon. KRAM

2012-07-18 @ 19:23:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0