Hösten kom av sig

Jag har verkligen njutit av den färgsprakande hösten, kameran har fått jobba hårt men just när löven började falla hände något oväntat och sorgligt, Staffans pappa har lämnat oss och nu står jag brevid och försöker trösta och stötta.
Jobbigt för hela familjen men det är självklart tuffast för Staffan. Jag vill inte gå på mera begravningar, nu får det vara nog. Ska en 7-åring behöva leva med döden så nära om och om igen.
 


Kommentarer
Postat av: Mormor

Man kan tycka att det borde var nog nu och spciellt för barnen, tycker att både Alwin och Moa har varit fantastiska både med att besöka Hasse på sjukhuset och även att ta farväl av honom efter att han somnade in. Trots allt innebär livet både sorg och glädje!
Glädjen och deras positiva inställnig kommer att gå före det sorgliga i längden. Ha det nu så gott ni kan så ses vi den 6 februari och den glädjen vi såg i barnens ögon igår när de fick berätta för oss om resan till Thailand har etsat sig in i våra hjärtan! KRAM <3 <3 <3

2012-10-30 @ 22:22:44
Postat av: Cecilia

Tack för fina ord mamma! Tänkte vi skulle ses den 6 december:)
Kram

2012-10-31 @ 08:37:16
Postat av: Sara

Fantastiskt vackra bilder som förstärker det sorgliga med sin symbolik. Vi tänker på er. Stor kram

Svar: Tack Sara!Kram
Cecilia

2012-11-01 @ 10:01:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0