Lördagen den 20 januari

Jag ser det snöar.....

Det var härligt att vakna till ett vinterland. Alwin var lite förvånad när han tittade ut, och var imponerad av snön som föll ifrån himlen. Efter frukost var vi redo att gå ut. Alwin kämpade sig fram i snön. Det är inte lätt att ta sig fram på dom små benen! Vi åkte lite pulka och Alwin tjöt av skratt i backen men tröttnade fort och vägrade sitta i pulkan, så jag fick bära honom hem igen!

Snö
Snö!

Snö

Staffans kompisar Ola och Nina kom på fika och hade med sig semlor men innan fikat skulle min bil fixas. De lyckades byta några delar en upptäcker hela tiden nya fel så det får bli verkstaden för Forden! Sen ska den säljas!

Nina

När Nina och Ola gick var det Sandra och Theos tur att komma att hälsa på. Grabbarna blir alltid lika glada över att ses! De busade för fullt och brottades i sängen!

Theo


Måndagen den 15 januari

Mamma-dag

Jag börjar inse att mammaledighet och jobb går att kombinera, det optimala hade nog varit att jobba 50% men det är klart, vad hade jag fått gjort på jobbet då? Jag hinner inte med allt som ska göras just nu när jag jobbar 80%!

Ja, ja....det var i alla fall skönt att få en dag med Alwin i måndags. Vi tog en promenad till kyrkan och klarade oss faktiskt ifrån regnet. På vägen mötte vi Maria och Melina som var på väg hemåt efter deras morgontur.

Alwin somnande strax innan vi var framme så jag fick chansen att fika och umgås med alla mammor och barn. Alwin vaknade lagom till lunch och han hann även med att leka en stund med Theo, Hampus och Isak innan det var dax att gå.

Jag hade igentligen tänkt att gå hem efter kyrkan men Sandra fick med oss ner till Allum. Theo sov gott i sin vagn men Alwin höll sig vaken. Vi gjorde nägra ärenden och sen var det dax att fika såklart! Vi hann inte mera än att stanna vagnarna för än Theo slog upp sina ögon! De som trodde att det skulle få en lugn fikastund på Mama Mia den eftermiddagen tog fel. Theo och Alwin var i full gång och fulla av bus. Sa man till den ena så började den andra med samma bus! De är så charmiga så jag kan bara inte hålla mig för skratt när de sätter igång. Vid 5-tiden kom papporna och hämtade oss!

Tack Sandra och Theo för en mysig dag!

Söndagen den 14 januari

Skön söndag

Efter en lugn förmiddag här hemma åkte vi ner till min mormor och morfar. Alwin behövde lunch och eftersom vi inte hade någon ström passade vi på att ge honom lunch där. Vi köpte även med oss semlor, årets första! Mormor var ganska pigg och morfar mådde också bra. Alwin var glad som vanligt över att få träffa sina favoriter. Han härjar omkring men låter ändå kristallskålar och andra prynadssaker vara. Han kan sitta långa stunder och pilla med nycklaran till bokhyllan och när han inte får i nycklarna igen så ropar han på morfar Gunnar som så gärna hjälper till. Alwin var även riktigt artig och sa både hejdå och tack när vi skulle gå. Några slängpussar delade han också med sig av!

Hemma igen fick vi en lugn stund då Alwin sov middag. Jag tittade på film och husmor fixade middagen!

Alwin var på fortsatt gott humör och fick hjälpa till att baka kladdkaka. Han är riktigt duktig på att hjälpa till nu och är inte bara ivägen men rörigt och kladdigt blir det när han är med!

125000-91

125000-90

125000-88

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0