Imponerad!

Alwin har varit lite besviken på kvalitén på sina leksaker som hann vann ifrån Liseberg (Mamma- är leksakerna tillverkade i Thailand, eller?) och till slut skrev jag några rader till Liseberg. Mailet gick iväg igår eftermiddag och idag strax innan lunch ringer en trevlig tjej ifrån Liseberg upp mig för att få vår adress. Så i slutet av veckan kommer något till Alwin i brevlådan som kompensation!

Imponerad!


Hej Liseberg!
 
Vi avslutade vårt lyckade Lisebergsbesök sista öppningshelgen för sommarsäsongen med fiskedammen och spel på barnhjulet. Till 5-åriga sonens lycka fiskade han först upp en folkabuss med släp och därefter en 2:a vinst i barnhjulet där han stolt fick med sig en grävmaskin. Efter otåligt väntande och släpande av sina vinster på bussen hem till Landvetter fick han äntligen bryta upp förpackningarna men lyckan varade inte så länge. Bilen med släp höll i 10 minuter då kroken lossnade- besviken 5-åring. Grävmaskinen höll något längre men även den har gått sönder i plasten så nu frågar sig Alwin 5 år:
Varför har Liseberg så dålig kvalitét på sina leksaker?
Han bad mig kontakta er, därav dessa rader!
 
HälsningarStädning pågår

Idag ska det röjas i vårt område så nu är det på med handskarna och ut för att röja. Barnen har jag skickat iväg med Staffan och de är åter i retur lagom till fikat, därefter är det deras tur att hjälpa till. Ser fram emot att umgås med våra nya grannar!
Tårar!

Får skapa fotostudion hemma om vi ska få några syskonbilder! Moa fullkomligt vägrade vara med på kort tillsammans med sin bror på förskolan. Utbrottet var nära och till slut fick fotografen ge upp. Lilltjejen ställde i alla fall upp på gruppbilden och hon gick även med på att fotas ensam.Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0