Pannkaka

Min pappas paradrätt från barndomen var pannkaka, då samlade grannarnas barn runt bordet och vid spisen stod pappa och stekte pannkakor på beställning.

Syrrans skulle vara lövtunna och hårt stekta, själv ville jag ha degiga tjocka. På pannkakornna hade vi citron och socker. Pappa har åter igen tagit kommandot vid stekpannan och idag brassar han pannkakor till mina barn som är i Svanesund.


På symaskinsbordet


Fyndet ifrån sommarens aktion längs Västkusten pryds just nu med nygjord pumpa, ljung, burkar med ljus och den fina stenen som vi fick av Maya. Många har synpunkter till denna "nya" högtid men här går vi "all in" med utklädda barn, spindelnät, spindlar och godis i massor.

Vila!

Myshelg med familjen efter en intensiv vecka som vanligt. Jobbet tar det mesta av min energi men det är riktigt roligt på jobbet just nu. Så igår kröp vi ihop i soffan alla fyra med fredagsmys och TV. Idag blir det pyssel hemma och troligtvis en shoppingtur för att köpa skidor till mig.

Dagen började bra med en snabb affär. Så nu är den sista "bäbisprylen" såld. Moas lila BRIO race åkte på Blocket igår. Än så länge är hon lyckligt ovetande.


Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0