Andra bullar!

Moa beställde bullbak och det gick över förväntan med minimonsters vid detta tillfälle en dag efter förskolan. Märks att barnen börjar bli stora och kan faktiskt vara till hjälp i köket numera!


Nylackad!

Hur vi än gör här hemma för att uppmuntra barnen att leka med bilar, dockor etc så är det så tydligt vilka intressen de redan har.

Alwin har sedan några år tillbaka tappat intresset för mitt smink och nagellack och har aldrig varit så intresserad som Moa är. Jag har ofta sällskap i badrummet av just Moa och då ska hon göra precis som jag med undantag ifrån hårborsten. Favoritfärgerna är rosa och lila och klänning ska det bara vara om hon får bestämma precis som Ella, Wilma, Li och Amelia på förskolan!

Bästa funderingen hade hon häromdagen:
Moa: - Vem har målat i min Hello Kitty bok?
Jag: - Det är inte din bok det är Alwins som han hade när han var liten.
Moa: - Var han tjej då?

I fäder spår!


Jag klarade det, tog mig runt 3 mil! Första 11 km var hemska och jag kom knappt framåt, inga spår och mycket folk. Hade redan förbrukat 1h17min och trodde inte jag skulle orka mera. Men med blåbärsoppa och bulle fick jag nya krafter och spåren blev bättre.

Nästa stopp var i Eldris där jag knappt hade tid att stanna men hällde i mig vätska och kaffe för att få ny energi. Hade som mål att klara mig under 3 timmar men är nöjd med resultatet ändå 3h13 min.

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0