Skolstart

Först när jag gick igenom all information ifrån Alwins skola och jag fick syn på ett schema förstår jag att killen har blivit stor, snart 7 år och går nu i första klass. Det var ett mysigt upprop i början av veckan där vi fick träffa all personal och alla barn. Klassen är den samma fom i förskoleklassen men alla fröknar är nya och det är en bra blandning i åldrar och så är de fyra pedagoger på 25 barn, känns toppen. Tankarna har gått mycket till min egen skolstart och hur det var i första klass, tror vi var 14 barn och fröken Gun. Dagen började med morgonpsalm! Så var det att växa upp på landet.
 
Stolt som en tupp över att ha fått sin första läxa och Alwin var tydlig med att informera lillasyster om att han nu behöver lugn och ro för att kunna koncenterar sig. Systern svarade med tårar i ögonen och förmedlade att hon också vill ha läxor!
 


Kommentarer
Postat av: mormor

Oj oj även vår tredje kille har blivit stor. Minns så väl Cecilias första skoldag. Vinkade av henne vid grinden när hon väl sätt i taxin trillade stora tårar. Nu hade även den lilla blivit stor. Lycka till Alwin med din skolgång. Kram mormor och morfar.

2012-08-27 @ 10:29:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0