S E M E S T E R

Vart tog den här våren vägen och är det nu man tar semester. Kan någon skruva tillbaka tiden så att även jag hänger med.
Ska självklart bli skönt med några veckors ledighet och vi startar semestern men en tur till syster & c:o till Nyköping, ska bli spännande att se nya huset.
 
Så idag intages sista jobblunchen innan S E M E S T E R N och sen ska jag bara hinna allt och lite till innan jag kan checka ut för dagen och däremellan har jag möten hela dagen. Har dock ingen tid att passa då barnen är i sitt andra hem, hos mormor och morfar.
Tack för att ni finns för oss!
 


Kommentarer
Postat av: Mormor

Tack själv för att vi får låna de små, det är en lisa för själen..........idag har det varit mest kompisar Alwin har lekt med Viggo och Julia har sysselsatt en mkt stolt Moa som kom hem med målade naglar och berättade om Julias smink..... Kram och ha en skön kväll!

Svar: Lånar gärna ut dom! Moa pratar om Julia om och om igen. Kram
Cecilia

2012-07-06 @ 21:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Cecilia

På Bror & Syster hittar ni massvis av bilder på Alwin & Moa samt släkt och vänner. Då barnen inte kan skriva ännu är det deras mamma som står för författandet. Mamman är en tjej som bor i Landvetter tillsammans med mannen Staffan, Alwin och Moa. Välkommen att följa vår vardag!
RSS 2.0